Forum Bugs&Feedback

Game news and forum updates
User avatar
suchbalance
Gore Crawler
1580 | 329
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Great Popularity Badge
Has a thread with over 50.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Great Guide Badge
Created 3 complete character guides
Common Skill Badge
Experienced Player
Great Contribution Badge
Is an active forum collaborator / developer
Great Mind Badge
A Median XL guru... a true book of knowledge
Stop abusing substances.
User avatar
void
Polar Worm
1860 | 68
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Common Love Badge
Earned over 20 cookies
Common Guide Badge
Created a complete character guide
Only if you stop the post edit hax.
User avatar
void
Polar Worm
1860 | 68
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Common Love Badge
Earned over 20 cookies
Common Guide Badge
Created a complete character guide
When clicking on last posts it gives the error: No route found for "GET /viewtopic."
User avatar
Common Supporter Badge
Donated 1 time
In the trade gold centre, it won't allow me to see older transactions. No matter what page of transactions I go to, it always shows me the first page of most recent transactions.
User avatar
Quirinus
Gore Crawler
1544 | 138
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Common Popularity Badge
Has a thread with over 10.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Common Supporter Badge
Donated 1 time
Great Contribution Badge
Is an active forum collaborator / developer
aha seems like it shows the new transactions page, but it then refreshes and goes back to the first page.
"but if it's simple it's not that hard" - Quirinus 2017
"small things like this are not a big deal" - Quirinus 2017
User avatar
Talic
Gravedigger
184 | 15
Hi.

Not sure if reported already but:

I am able to use HTTP - actually I write median-xl and then I Ctrl+Enter, but it should automatically redirect to HTTPS, right.

Image

Also, there isn't browser taskbar image with links that contain "forum.median-xl.com", it seems that others are ok - like those in above picture.
Image
User avatar
Icegod101
Daystar
652 | 15
Great Supporter Badge
Donated 5 times
There's an icon for the forum, probably just your browser
User avatar
Talic
Gravedigger
184 | 15
I remember that it worked fine, last two weeks it doesn't I think.

Maybe my kaspersky blocks it, who knows.

On my side on home page, or on tsw page I have this icon:
https://median-xl.com/styles/img/favicon.ico

I was able to find this one accidentally:
https://forum.median-xl.com/favicon.ico

But I also see this one:
Image

But if I try to enter that link I get "No route found for "GET /favicon-16x16.png"", same for 32x32.
User avatar
Segolia
Ice Clan
588 | 38
Common Popularity Badge
Has a thread with over 10.000 views
Common Love Badge
Earned over 20 cookies
Common Guide Badge
Created a complete character guide
The warnings on making the guide have a red text that is a bit hard to read without highlighting it

Image
User avatar
Anonymous:
Memelistas
1406 | 155
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
After the new frontpage i have to login everytime i close browser and open it again. I am using firefox. I did ctrl +f5. I have the option "remember me" checked. When i come to this page and press login, all the necessary data is already in brackets and i only have to press login button.