Forum Bugs&Feedback

Game news and forum updates
User avatar
Icegod101
Djinn
536 | 16
Great Supporter Badge
Donated 5 times
GregMXL wrote:I'm having a problem when hovering over the item's names in guides with the picture for the items not showing. Anyone else having this problem?



I think it depends on what you're viewing, whenever you view runewords doesn't view image, though when you view TU's/any SU and above it shows the image of the item
User avatar
GregMXL
Team Member
10597 | 173
Legendary Posting Badge
Posted over 10.000 messages
Great Popularity Badge
Has a thread with over 50.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Great Supporter Badge
Donated 5 times
Legendary Contribution Badge
Median XL Team Member
Great Special Badge
Legend.
It's problematic through the internet on my phone. It's fine here at home on my pc.
I don't mean to dwell...but I can't help myself.
User avatar
Icegod101
Djinn
536 | 16
Great Supporter Badge
Donated 5 times
Also, just found a really strange bug as of today or yesterday (timezones) where I made a terror game and Akara only sold minor pots instead of greater pots in act 1
User avatar
Nogonoma1
Thunder Beetle
50 | 1
Im reading the forum on my mobile (Android) using Firefox.

When i try to look at items linked in guides (those with pictures like in sb or stealth guides) the small window with stats gets instantly closed.
Rares, crafted and runewords are fine. But uniques and Sets dont work.

E: just noticed might be the same thing greg described.
User avatar
Rishab
Polar Worm
1886 | 156
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Common Popularity Badge
Has a thread with over 10.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Legendary Contribution Badge
Median XL Team Member
is the tag no longer working for

Code: Select all

[h2]

[h2]test[/h2]
User avatar
prowler
Prowler
18 | 5
I dont know if is intentional, but sometimes, the Chaos Sanctuary entrance is blocked by a shrine.
User avatar
Quirinus
Team Member
1490 | 164
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Great Popularity Badge
Has a thread with over 50.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Common Supporter Badge
Donated 1 time
Legendary Contribution Badge
Median XL Team Member
Nogonoma1 wrote:Im reading the forum on my mobile (Android) using Firefox.

When i try to look at items linked in guides (those with pictures like in sb or stealth guides) the small window with stats gets instantly closed.
Rares, crafted and runewords are fine. But uniques and Sets dont work.

E: just noticed might be the same thing greg described.


Can confirm. Android chrome. It shows for an eyeblink then closes.
"but if it's simple it's not that hard" - Quirinus 2017
"small things like this are not a big deal" - Quirinus 2017
User avatar
suchbalance
Team Member
1684 | 487
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Great Popularity Badge
Has a thread with over 50.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Common Supporter Badge
Donated 1 time
Common Guide Badge
Created a complete character guide
Common Skill Badge
Experienced Player
Legendary Contribution Badge
Median XL Team Member
Great Mind Badge
A Median XL guru... a true book of knowledge
So I spent 15 minutes messing around with the <testv> bbcode and only after did I realise the problem was in the <item> bbcode :lol: (of course on testv the fixed length concatenated tooltips break on mobile because they are not responsive but meh it's impossible to fix through a bbcode alone without making it look worse on desktops)

I'm too lazy to check how the styling is applied but if it is blabla:hover{...} adding in the :focus pseudo class for these elements should take care of the mobile issue.



By the way the post options buttons list - edit, quote, delete etc. is still broken for IE. The list does not display at all because that browser does not support the initial css keyword.
User avatar
Marco
Team Member
1864 | 1180
Common Posting Badge
Posted over 1.000 messages
Legendary Popularity Badge
Has a thread with over 250.000 views
Legendary Love Badge
Earned over 500 cookies
Common Supporter Badge
Donated 1 time
Common Multiplayer Badge
Has won a multiplayer contest
Legendary Contribution Badge
Median XL Team Member
you fix something for iOS and then something breaks on android, thanks mobile industry :-x
User avatar
Stealthmaster
Godsman Guard
3914 | 155
Great Posting Badge
Posted over 2.500 messages
Legendary Popularity Badge
Has a thread with over 250.000 views
Great Love Badge
Earned over 100 cookies
Great Guide Badge
Created 3 complete character guides
Common Contribution Badge
Has collaborated to our forums, realms or mod
Got about 15 auto-logging off in a row. It happened before as well, but only after posting in shoutbox so I didn't provide such feedback before as it was a minor problem. Now I always keep getting logged off when clicking on TSW Trade Forum section or posting in shoutbox and randomly after making a post in the forum or simply reading a new post.